Het organiseren van een dagtocht

Dagtocht organiseren met VTC-Offerman

Blog delen

Gaat u voor een grote groep een dagtocht organiseren? Een goede voorbereiding en organisatie is van belang om de dagtocht soepel te laten verlopen. In deze blog leest u praktische informatie om er een onvergetelijke dag van te maken.

Bepaal voor wie u een dagtocht gaat organiseren en wat het doel is. Is de dagtocht meer cultureel of een gezellig dagje uit? U kunt bijvoorbeeld een museum, dierentuin of kerstmarkt bezoeken.

Stel een budget samen en houd daarbij rekening met onder andere entreeprijzen, busvervoer, maaltijden en activiteiten.

Kies een geschikte datum voor de dagtocht en stel een tijdschema samen. Met een tijdschema weet iedereen hoe de dag verloopt.

In het tijdschema staat de volledige planning van de dag. Geef in het tijdschema de opstapplaats, vertrektijd en de retourtijd weer. In het tijdschema kunt u ook de activiteiten tijdens de dagtocht terug laten komen.

Voor het vervoer kunt u een touringcar huren. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij uw busmaatschappij. Om teleurstelling te voorkomen, adviseren wij u om het busvervoer tijdig te regelen.

Bepaal vooraf hoeveel deelnemers zich voor de dagtocht kunnen aanmelden. Het is belangrijk dat u naar de deelnemers communiceert hoe ze zich kunnen aanmelden en welke voorwaarden u hanteert. Kan iedereen zich aanmelden of is vol=vol?

Verzamel noodzakelijke informatie van de deelnemers. Aan de hand van een deelnemerslijst heeft u een overzicht van de deelnemers, telefoonnummers en noodcontacten.

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Meer inspiratie en tips

Bus
Busvervoer naar het vliegveld

Busvervoer naar Weeze Airport

Heb je met een grote groep een vliegreis vanaf Weeze Airport in het vooruitzicht? Maak je niet druk over het vervoer. Je ontdekt in deze blog niet alleen de mogelijkheden van busvervoer van en naar Weeze Airport, maar ook het vervoer per trein.

Verder lezen >>