Comfortabel en prettig op reis tijdens een busreis

Interieur touringcar

Blog delen

Een touringcar huren is een goede optie voor meerdaagse reizen en dagtochten. Wij geven u tips om uw volgende busreis comfortabel en prettig te maken.

De juiste zitplaats

Zorg voor een comfortabele en prettige busreis met de juiste zitplaats. Bedenk voor uzelf of u graag vooraan zit of juist meer in het midden van de bus.

Daarnaast kunt u ook de voorkeur voor een zitplaats bij het raam of het gangpad hebben. Een zitplaats naast het raam geeft u de mogelijkheid om het raam als extra steun/leuning te gebruiken. Misschien vindt u een zitplaats aan het raam juist leuk om tijdens de busreis naar buiten te kijken.

Comfortabele kleding

Draag tijdens de busreis comfortabele kleding. Het zit niet alleen lekker, maar heeft ook voordelen. Draag kleding bijvoorbeeld in lagen. Op deze manier kunt u zich aanpassen naar de temperatuur in de bus. Is het te koud, trek dan je vest of trui aan.

Tussenstop

Maakt de bus een tussenstop, stap dan zeker even uit! Het kan na een lange reis prettig zijn om even een korte wandeling te maken. Maak ook gebruik van een toilet, wanneer deze op de tussenstop aanwezig is.

Extra tips

  1. Kijk een film/serie of luister muziek, zo is het mogelijk om te ontspannen tijdens de reis. Ook heeft dit als voordeel dat u gevoelsmatig sneller op de eindbestemming bent.
  2. Bent u snel wagenziek, neem dan reistabletten mee. Zo kunt u tijdens de reis de misselijkheid voorkomen.
  3. Slaapt u liever tijdens de reis, maar heeft u moeite om in slaap te vallen? Neem dan slaaptabletten mee tijdens de reis. U kunt ook een nekkussen meenemen als extra steun.

Met deze tips kunt u de volgende busreis beter voorbereiden. Met een goede voorbereiding maakt u de volgende busreis comfortabel en prettig.

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Meer inspiratie en tips

Veilig reizen met de bus
Reizen met een touringcar

Veilig reizen met de bus

Voor een comfortabele en prettig reis is veiligheid van groot belang. Doordat veiligheid een belangrijk aspect is, kunt u de reis zonder zorgen maken. Wij hechten veel waarde aan uw veiligheid en de veiligheid van de chauffeur.

Verder lezen >>