Rijschool in Den Helder

Ga met vertrouwen de weg op

VTC-Offerman de rijschool in Den Helder

Ben je op zoek naar een rijschool in Den Helder? Dan ben je bij VTC-Offerman aan het juiste adres. Je kunt bij VTC-Offerman je A-rijbewijs, B-rijbewijs, D-rijbewijs en DE-rijbewijs behalen. Je krijgt altijd les van dezelfde rij-instructeur: Raymond Offerman.

De voordelen bij VTC-Offerman

Jouw rijschool in Den Helder

A-rijbewijs

Behaal je motor rijbewijs bij VTC-Offerman! Met een motor rijbewijs A (categorie A) mag je een motorrijtuig besturen van een onbeperkt vermogen.

B-rijbewijs

Behaal je B-rijbewijs voor de schakelauto. Kies uit de verschillende pakketten en/of losse lessen voor scherpe prijzen.

D-rijbewijs

Behaal je D-rijbewijs inclusief code 95 en verricht beroepsmatig vervoer. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten en/of losse lessen.

DE-rijbewijs

Wanneer u in het bezit bent van het D-rijbewijs is het mogelijk om ook het DE-rijbewijs te behalen. U rijdt dan een touringcar met een aanhanger.

Veel gestelde vragen

Afhankelijk van welk rijbewijs je wil behalen verschillen de prijzen. Bij VTC-Offerman heb je keuze uit meerdere pakketten. 

Bij VTC-Offerman betaal je nooit te veel. De lessen die je niet nodig hebt gehad en/of te veel hebt betaald, ontvang je altijd terug. 

Je hebt bij VTC-Offerman altijd dezelfde rij-instructeur. Zo weet je precies wat je kunt verwachten.

Afhankelijk van de planning en jouw agenda worden de lessen ingepland. Het inplannen van de lessen is altijd in overleg met de rij-instructeur.